Verpakkingen

De verpakking van uw product is minstens even belangrijk als uw product zelf. Tot 60% van de aankopen worden op het verkooppunt beslist. En dat gebeurt op basis van de verpakking. De verpakking is in het schap datgene wat de klant zal overhalen voor uw product te kiezen naast vergelijkbare producten van uw concurrenten. Uw verpakking moet er dus uitspringen, en tegelijk duidelijk overbrengen wat het product is. 

Dat is precies wat Mink voor u kan doen.

 • Dozen Viano
  Zakjes Viano

  Viano - Organische meststoffen
  Verpakkingen
  De Viano-kleinverpakkingen passen perfect in de hedendaagse trend waarin kleinere tuintjes en planten in potten meer en meer voorkomen.

 • Verpakking Foamzoo

  Foamzoo - Speelgoed en meubilair voor kinderen
  Verpakkingen
  Speels, tof en kleurrijk… de verpakking van de Foamzoo kindermeubeltjes laten er geen twijfel over bestaan wie de doelgroep is. Ideaal voor een impulsaankoop…

 • Potten Supra

  Supra - Productlijn voor professionele dak- en geveltoepassingen
  Verpakkingen
  Kwalitatief, clean, professioneel en to the point. Supra biedt de beste prijs/kwaliteit-verhouding voor de vakman-dakdekker.

 • Verpakking Pirato

  Pirato - Aardappelchips
  Verpakkingen
  Kleurrijk, vrolijk en actief… voor chips met punch!

 • Verfpotten Mona

  Mona - Verflijn
  Verpakkingen
  In de competitieve verfmarkt, gedomineerd door enkele bekende, grote spelers, red je het alleen met een verpakkingsconcept dat duidelijk anders is… Mona, Colours from a different World slaagt daar wonderwel in.

 • Verpakkingen Remescar

  Remescar - Dermatologische producten
  Verpakkingen
  Remescar biedt een gamma klinisch bewezen producten aan die specifieke huidproblemen aanpakken. Zoals littekens, zwangerschapsstriemen, oppervlakkige spataders en wallen & donkere kringen onder de ogen. De verpakkingen stralen medische betrouwbaarheid uit en communiceren de claims heel duidelijke.

 • Vadigran verpakkingen

  Vadigran - Productlijn voeding voor knaagdieren
  Verpakkingen
  Het Terra-gamma is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar de voedingsgewoonten van dieren in de vrije natuur. Die zorgvuldige en natuurlijke aanpak weerspiegelt zich in het gebruik van de honingraat zeshoeken, die tevens de voeding als bouwstenen symboliseert.

 • Straal flessen

  Straal - Bronwater en limonade
  Verpakkingen
  Als lokaal merk van bronwater is het niet zo evident om op te boksen tegen het marketinggeweld op TV van de grote mineraalwaters als Spa, Evian, Vittel,.. Vandaar het belang om via de verpakking een kwalitatieve en zelfzekere uitstraling te creëren die niet moet onderdoen voor de grote jongens.

 • Pur Natur verpakkingen
  Mik verpakkingen

  Pur Natur - Yoghurt en zuivelproducten
  Verpakkingen
  Pur Natur is de Belgische marktleider in Bio-zuivelproducten. De open, natuurlijke en afgemeten look van alle verpakkingen vormen een statement en komen bovendien heel gedistingeerd en opvallend over in het schap. Mik is dan weer de niet-biolijn yoghurtproducten van Pur Natur, waar de Belgische herkomst benadrukt wordt, volledig in lijn met de baseline: Mik, van bij ons.

 • Agrofino zakken

  Agrofino - Potgrond
  Verpakkingen
  De Agrofino-potgronden voor particulieren hebben hun wortels in de professionele tuinbouw en groenteteelt. Dat is meteen ook het onderscheidende element tov de concurrerende potgrondmerken. Deze eigen, hoogkwalitatieve identiteit weerspiegelt zich in de verpakking met het gebruik van wit als hoofdkleur en de klemtoon op wat de hobbytuinier met de potgrond kan doen. Eerder dan de klassieke aanpak dus die de potgrond associeert met een bepaalde plant of bloem.