Advertenties & media

Een goede advertentie is een advertentie die uw boodschap duidelijk overbrengt en mensen zowel rationeel als emotioneel raakt. Een goede advertentie is ook afgestemd op het medium waarlangs het bij de mensen komt. Op een bord langs de weg kan u geen advertentie uit een magazine tonen (verschillende groottes). Een campagne op Facebook is niet geschikt voor een campagne op Twitter (verschillende doelgroepen). 

Mink staat u bij met raad en daad: ons advies over de verschillende media die het best bij uw product of dienst passen en de creatie van uw advertenties en lancering. 

 • Advertentie Kenocidin
  Advertentie Kenocidin

  CID LINES - Uierverzorging en -ontsmetting voor melkkoeien
  Themabeeld, advertenties, beurspanelen, beurskrant
  Mastitis of een ontsteking van het melkklierweefsel door bacteriën is een groot probleem in de melkveehouderij. De uierontsteking is niet alleen heel pijnlijk voor de koe, maar leidt ook tot zware economische verliezen door de dalende melkproductie en stijgende dierenartskosten. Eén geval van klinische mastitis kost de melkveehouder al snel 210 euro. Met het wetenschappelijk bestudeerde Keno-gamma van CID Lines blijven de uiers van de koeien gezond en kan de melkveehouder mastitis voorkomen. Omdat ook de koe zelf er zeer veel last van kan hebben, benaderden we het probleem vanuit hun standpunt. Koeien komen op straat en eisen een aangepaste bescherming tegen mastitis. Een heerlijk concept met een knipoog naar de Femen-protestacties. Heel opvallend, zelfs revolutionair voor de branche, maar wel to the point.

 • Amuzzi - affiche 1
  Amuzzi - affiche 2
  Amuzzi - affiche 3
  Amuzzi - affiche 4

  Amuzzi - DVD-verhuur en online verkoop van dvd's, muziek, games, merchandising,...
  Affiches

  Keten van DVD-verhuurzaken met ook een online-verkoop van dvd’s, games, muziek en merchandising.
  Opvallende advertenties en posters met een vette knipoog naar de binge-watcher.

 • Advertentie Aiphone
  Advertentie Aiphone

  Aiphone - Innovatieve videoparlofonie.
  Advertentie

  De technische voorsprong van Aiphone (brede opnamehoek en touchscreen) wordt hier creatief en beeldend vertaald.

 • Advertentie Deschacht 1
  Advertentie Deschacht 2
  Advertentie Deschacht 3
  Advertentie Deschacht 4

  Deschacht - nationaal opererende bouwgroothandel
  Advertentie

  Bekend als nationaal opererende bouwgroothandel voor drie segmenten: 'riolering & afvoer', 'dak, gevel & isolatie' en 'folies'.
  Voor grote werken wordt een multidisciplinair bouwteam samengesteld die de rendabiliteit van het project verbetert en de uitvoering in goede banen leidt.
  Voor het Deschacht Bouwteam ontwikkelden we dit aantrekkelijk en opvallend concept voor advertenties en presentaties.

 • Suntour advertentie

  Suntour - Reisbureau met reiservaring.
  Advertentie

  Suntour biedt meerwaarde op gebied van reizen in booking.com-tijden.
  Aantrekkelijk door zijn eenvoud. Deze advertenties bieden een duidelijke belofte, een hoog droomgehalte en sporen aan om eens langs te gaan.

 • Silentia advertentie

  Silentia - Hygiënische, medische vouwschermen
  Advertentie

  De medische vouwschermen van Silentia zijn veel hygiënischer en makkelijker te ontsmetten dan de traditionele ziekenhuisgordijnen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat die laatste broedhaarden van bacteriën zijn en verantwoordelijk voor vele ziekenhuisbesmettingen. Toch worden die nog geplaatst voornamelijk uit gewoonte…
  Om die ‘gewoonte’ te doorbreken, ontwikkelden we deze advertentiereeks, met ‘oude’ toestellen die we nu ook niet meer gebruiken.

 • Advertentie Arc & Ciel

  Arc & Ciel - Schoenenzaak
  Advertentie

  Schoenen en vrouwen… Het blijft een emotioneel gegeven, waar we dankbaar gebruik van maakten. Advertenties, winkelposters, bus-aan-busfolders, website.

 • Advertentie Zeiss

  Zeiss

 • Advertentie Pur Natur

  Pur Natur - Food
  Advertentie